background-header

Avbryt og returner

30 dagers pengene tilbake -garanti

Hvis produktene ikke oppfyller dine forventninger, kan du returnere dem innen tretti dager, forutsatt at de er i originalemballasjen. LAMPENGROSSIER B.V. vil overføre beløpet som er betalt av kjøperen innen fjorten dager. Kjøper må også sende den aktuelle fakturaen. En erklæring om hvorfor produktet ikke oppfyller dine krav er verdsatt, men ikke nødvendig.

Kansellering

Hvis du kansellerer bestillingen etter at ordren er sendt til deg, vil LAMPENGROSSIER B.V. du er tvunget til å belaste fraktkostnadene. Alle kanselleringer må gjøres skriftlig til LAMPENGROSSIER B.V. å bli gjort kjent. Dette kan gjøres via e -post eller post. Uansett må du oppgi fullt navn og fakturanummer i din skriftlige kansellering.

Refusjon

For tilbakebetaling av beløp som allerede er betalt (på forskudd), trenger vi også ditt bankkontonummer. Kunder utenfor Nederland må også oppgi IBAN- og BIC/Swift -nummeret til sin egen bank.

Vær oppmerksom på: kontonummeret du oppgir for tilbakebetalingen må være det samme som kontonummeret du sender betalingen til LAMPENGROSSIER B.V. gjorde. Dette i forbindelse med eventuell svindel med refusjon.

Kontakt

Kontakt oss for å bli kjent med Lampengrossier -spesialistene, vi hjelper deg gjerne videre!
Kontakt oss

Be om informasjon

Få tilgang til tjenestene og produktene fra Lampengrossier. Vi er glade for å lage kunnskap, og spesialistene våre hjelper deg gjerne videre!
Be om informasjon

Klageskjema

Vi er nysgjerrige på din erfaring og innspill, ved å fylle ut forumnivået nedenfor, hjelper du deg gjerne med rapporten din!
Styrvarsling