background-header

Våre siste nyheter (blog)

Hva er egentlig en Lampengrossier, hvilke emner og temaer er relevante innenfor vårt område og hvordan kommer vårt arbeid til stand? Vi er nysgjerrige og motiverte og fortsetter å spesialisere oss innenfor vår bransje. Vi er glade for å dele vår kunnskap med deg. Og selvfølgelig ønsker vi å vise utviklingen av vårt selskap. Gjennom denne bloggen vil du holde deg oppdatert om de siste nyhetene, trendene og tipsene!

Med LED -lys er gaten nå opplyst


Gaden er nu oplyst med LED-lys (foto: Ton van de Ven). Trouwlaan i Tilburg har vært uden gadelys i to uger. På tross av talrige klager indgivet til kommunen forblir hovedveien mørk også i weekenden. Beboerne har tatt sagen i egen hånd og har hængt lys op for at gjøre gaden mere...

Trygt på veien starter med en pålitelig partner i belysning!


Ettersom dagene blir kortere og det blir mørkere tidligere, er det ekstra viktig å tenke på riktig belysning for bilen din. Dårlig vær skaper også vanskelige forhold på veien, og det er derfor ikke rart at sjansen for en ulykke er tre ganger større i mørket. Lampengrossier har vært en...

I dag står vi stille et øyeblikk


I dag, 2. februar 2023, markerer 3 år siden vi mistet Ton van de Ven Sr., grunnleggeren av Lampengrossier.nl. På denne dagen tar vi et øyeblikk for å minnes ham og reflektere over hans arv.

Kontakt

Kontakt oss for å bli kjent med Lampengrossier -spesialistene, vi hjelper deg gjerne videre!
Kontakt oss

Be om informasjon

Få tilgang til tjenestene og produktene fra Lampengrossier. Vi er glade for å lage kunnskap, og spesialistene våre hjelper deg gjerne videre!
Be om informasjon

Fortell en venn om oss

Kontakt oss for å bli kjent med Lampengrossier -spesialistene, vi hjelper deg gjerne videre!
Send til venn