background-header

Annuleren en retour

30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits in originele verpakking, binnen dertig dagen retourneren. LAMPENGROSSIER B.V. zal het door de koper betaalde bedrag binnen veertien dagen overmaken. Hierbij dient de koper de desbetreffende factuur mee te sturen. Een vermelding van de reden waarom het product niet aan uw eisen voldoet wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Annulering

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is LAMPENGROSSIER B.V. genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan LAMPENGROSSIER B.V. kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan LAMPENGROSSIER B.V. heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Contact opnemen

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van Lampengrossier, Wij helpen je graag verder!
Neem contact op

Informatie aanvragen

Krijg toegang tot de diensten en producten van Lampengrossier. Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen je graag verder!
Vraag informatie aan

Klachtenformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring en input, door onderstaande forumlier in te vullen helpen je graag verder met jouw melding!
Stuur melding