background-header

Algemene voorwaarden

Lampengrossier.com & Lampengrossier.com zijn handelsnamen van LAMPENGROSSIER B.V.

LAMPENGROSSIER B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan de Pallasstraat 26, 5048 CJ te Tilburg, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Tilburg:

KVK-nummer: 74405195
BTW-nummer: NL859883577B01
E-mail: info@lampengrossier.nl

LAMPENGROSSIER B.V. verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van:

LAMPENGROSSIER B.V.

Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

 1. Bestellen
 2. Betalen
 3. Verzendwijze en kosten
 4. Levertijd
 5. Retourneren
 6. Non-conformiteit
 7. Klachten en Geschillen
 8. Privacy Policy
 9. Cookies
 10. Disclaimer

1. Bestellen

Orders kunnen via onze website Lampengrossier.nl & Lampengrossier.com geplaatst worden.

Nadat we alle benodigde gegevens hebben ontvangen, krijgt u automatisch een opdrachtbevestiging via e-mail toegezonden.

2. Betalen

U kunt kiezen uit online betalen via iDEAL betaling loopt via Mollie, met uw creditcard, via PayPal of wanneer u dit niet wenst, kunt u kiezen voor betalen via IBAN. Ook kunt u kiezen voor de keuze “afhalen” In de toegezonden opdrachtbevestiging staan de bestelde producten, het totaalbedrag en een ordernummer beschreven. (geen verzendkosten). Treft de Postnl medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de Postnl medewerker een afhaalbericht.

 • Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt;
 • Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen;
 • Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling;
 • Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

Betalen met Paypal of Mollie U betaalt elektronisch via PayPal of Mollie.

 • U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.
 • U hoeft geen saldo aan te houden.
 • U kunt ook de optie Paypal of Mollie gebruiken om met uw Credit Card te betalen.

Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Betalen met iDEAL Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst een bestelling op de Lampengrossier.nl of Lampengrossier.com website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U wordt dan door Mollie geleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en LAMPENGROSSIER B.V. wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De transactie zal bij uw bank als “Mollie LAMPENGROSSIER B.V.” worden weergegeven.

Bij uitblijven van betaling na een termijn van 14 dagen, wordt de koper schriftelijk gemaand, waarbij € 10,00 administratiekosten in rekening worden gebracht, en is de verkoper gehouden de koopsom vermeerderd met deze administratiekosten via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij tevens de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.

Betalen via Credit Card

Als u er voor kiest om met Credit Card te betalen wordt uw transactie via “Mollie” afgehandeld. Op uw rekeningafschrift zal de transactie dan ook als “LAMPENGROSSIER B.V.” worden weergegeven.

3. Verzendwijze en kosten

Orders worden verzonden met Postnl. Deze leveren in de meeste gevallen de order af binnen 1-2 werkdagen na verzending. Verzendingen geschieden voor rekening van de koper. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen door de klant in ontvangst zijn genomen. Mocht de bezorger u niet thuis treffen, dan hoort de bezorger een bericht bij u achter te laten. Zendingen met Postnl kunnen na 2 afleverpogingen worden afgehaald op het postkantoor na vertoning van een geldige legitimatie. Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Indien een pakket retour komt en wij moeten het opnieuw versturen dan rekenen wij opnieuw een bijdrage in de verzendkosten. Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.

 • Verzendkosten: vanaf € 4,65 binnen Nederland;
 • Verzendkosten: vanaf € 7,00 buiten Nederland, binnen Europa.

4. Levertijd

Wij leveren de meeste artikelen binnen 1 tot 2 werkdagen na totstandkoming van de overeenkomst. Wilt u van te voren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel neem dan contact op met ons op. Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, sturen wij u een email. Zorg dus altijd dat uw emailadres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt. Bestellingen worden uiterlijk binnen 30 dagen geleverd. Is dit niet mogelijk dat krijgt de consument hiervan uiterlijk 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.

Als een order verstuurd wordt is de verwachte aflevertijd naar het buitenland:

 • 1-2 dagen: België,Denemarken, Duitsland, Luxemburg
 • 2-4 dagen: Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, (Noord) Ierland, Oostenrijk, Zweden
 • 3-5 dagen: Hongarije, Italië, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië
 • 4-7 dagen: Estland, Letland, Litouwen, Slovenië, Zwitserland
 • 8-12 dagen: overige landen in Europa, Amerika, Canada 10-20 dagen: overige landen buiten Europa

Let op: De aflevertijd kan vertraagd worden door de plaatselijke douane!

5. Retourneren

30 dagen niet goed, geld terug garantie. Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits in originele verpakking, binnen dertig dagen retourneren. LAMPENGROSSIER B.V. zal het door de koper betaalde bedrag binnen veertien dagen overmaken. Hierbij dient de koper de desbetreffende factuur mee te sturen. Een vermelding van de reden waarom het product niet aan uw eisen voldoet wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Annulering

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is LAMPENGROSSIER B.V. genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan LAMPENGROSSIER B.V. kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Terugbetaling Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan LAMPENGROSSIER B.V. heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

6. Non-conformiteit

Indien de klant een beschadigd product ontvangt, wordt deze door LAMPENGROSSIER B.V. gratis omgeruild voor eenzelfde product. Hiertoe dient de klant binnen 2 maanden na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice. U heeft het verkeerde artikel ontvangen Indien de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door LAMPENGROSSIER B.V. gratis omgeruild voor eenzelfde product. Hiertoe dient de klant binnen 2 maanden na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij vergoeden u alle kosten.

7. Klachten en geschillen

Voor klachten kunt u contact opnemen met:

LAMPENGROSSIER B.V.
T.a.v. Ton van de Ven
Pallasstraat 26
5048 CJ Tilburg
info@lampengrossier.nl

De klacht wordt binnen 30 dagen afgehandeld. Als dit voor LAMPENGROSSIER B.V. niet haalbaar is, dan wordt de consument op de hoogte worden gesteld van de vertragingsduur. Op al onze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen LAMPENGROSSIER B.V. en de wederpartij mochten ontstaan. Klachten over uw order dient u altijd binnen 2 maanden schriftelijk aan ons te melden.

8. Privacy Policy

LAMPENGROSSIER B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

LAMPENGROSSIER B.V.

LAMPENGROSSIER B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. LAMPENGROSSIER B.V. gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden;
 • Om het winkelen bij LAMPENGROSSIER B.V. / Lampengrossier.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op;
 • Hierdoor kunnen wij de website personaliseren;
 • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en  acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Als u bij LAMPENGROSSIER B.V. een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. LAMPENGROSSIER B.V. verkoopt uw gegevens niet. LAMPENGROSSIER B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

9. Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. LAMPENGROSSIER B.V. gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij lampengrossier.nl geen cookies ontvangt. Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van LAMPENGROSSIER B.V., dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

10. Disclaimer

Ondanks dat alle informatie op onze website met zorg en aandacht is samengesteld. Is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist is, onvolledig en/of niet up-to-date is. Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LAMPENGROSSIER B.V. (Lampengrossier.nl & Lampengrossier.com) te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers en/of gebruikers van onze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. LAMPENGROSSIER B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor door derden geplaatste informatie op deze website zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, mededelingen, prijzen, productspecificaties en/of de gevolgen van transacties die op basis van de op deze website vermelde informatie zijn verricht. Heeft u problemen ondervonden bij het bezoeken van LAMPENGROSSIER B.V. / Lampengrossier.nl of heeft u op- en/of aanmerkingen over deze website neem dan contact met ons op.

LAMPENGROSSIER B.V. 

2022 Tilburg, Nederland