background-header

Geschiedenis Lampengrossier

Lampengrossier is een familieverhaal dat begon in 2011 dankzij mijn vader, Ton van de Ven sr (02-02-2020 †).

TON-TON-LAMPENGROSSIER

Ton sr. & Ton jr. (2011)

In 2011 werd hij distributeur van Bosma in Nederland. Na een carrière van meer dan 50 jaar in de automotivesector, begon hij op 68-jarige leeftijd online te verkopen! Een online bedrijf dat snel in een stroomversnelling kwam, mijn vader op de voorgrond en ik hield me op de achtergrond bezig met de techniek en later ook social media en het merk LAMPENGROSSIER.

bob-lampengrossier

Robert van de Ven - Pharos Boutique

In 2015 moedigde hij mijn broer Robert van de Ven aan om ook te starten met online verkoop op basis van dezelfde formule, maar dan voor Frankrijk.

PAP-LAMPENGROSSIER

Dankzij Ton van de Ven sr. herkende de automotive sector in Nederland en internationaal in een paar jaar tijd het merk Bosma om zijn hoge kwaliteit lampen.

In 2019 heb ik deze missie overgenomen met als doel om nog jaren samen te werken met mijn vader maar vanwege zijn gezondheid zou hij het wel iets rustiger aan gaan doen. Helaas is mijn vader op 2 februari 2020 onverwachts overleden.

Met ingang van 1 juli 2021 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand. Nog steeds gevestigd in Tilburg, maar met meer ruimte om alle toekomst ambities én activiteiten te kunnen gaan realiseren.

TON-LAMPENGROSSIER

Ton van de Ven jr. | 10-09-2021

Contact opnemen

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van Lampengrossier, Wij helpen je graag verder!
Neem contact op