background-header

Veilig de weg op begint bij een betrouwbare partner in verlichting!

Nu de dagen weer korter worden en het eerder donker wordt is het van extra groot belang om na te denken over de juiste verlichting voor je auto. Slecht weer zorgt ook nog eens voor lastige omstandigheden op de weg en het is daarom geen wonder dat in het donker, de kans op een ongeluk drie keer zo groot is. Lampengrossier is inmiddels al 10 jaar partner van Bosma Lampen en daarmee bieden wij onze klanten de best mogelijke autoverlichting.

Bosma Lampen is al jaren een begrip in de autowereld en niet zonder reden. Hun brede assortiment, hoge kwaliteit en netwerk aan partners maken dat je in Europa niet om Bosma heen kan. Maar wat zorgt ervoor dat Bosma een betrouwbare partner is op het gebied van autoverlichting?

Bosma lampen

Bosma Lampen specialiseert zich al jaren in lichtbronnen binnen de auto industrie en is daarmee een baken op de Europese wegen. Al sinds jaar en dag is het streven van Bosma helder: de hoogste kwaliteit leveren, voor een mooie prijs, professionele en vriendelijke service bieden en het sluiten van langdurige partnerships. Daar kunnen wij bij Lampengrossier over meepraten.

Ervaring

De jarenlange ervaring die Bosma met zich meebrengt en het internationale team van professionals dat ze tot haar beschikking heeft, maken van Bosma Lampen een betrouwbare partner. Die ervaring zorgt ook voor de samenstelling van het best mogelijke assortiment en professionele service.

Kwaliteit

Bosma beschikt over haar eigen fabrieken met de modernste technieken. Dit zorgt ervoor dat zij controle hebben over de kwaliteit van de producten in elke stap van het productieproces. Maar met alleen moderne apparatuur ben je er nog niet weten ze bij Bosma. Daarom voeren zij grondige inspecties uit tijdens het productieproces, om ervoor te zorgen dat jij telkens weer de beste producten geleverd krijgt. Ook is Bosma in het bezit van de juiste Europese certificaten om te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden aan autoverlichting.

Garantie

Omdat er zoveel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de producten, maakt Bosma het mogelijk om drie jaar garantie te krijgen op deze producten. Hiermee zijn klanten de eerste drie jaar verzekerd dat zij een vervangend product krijgen mocht er toch iets misgaan.

Een betrouwbare partner

Met Bosma Lampen heeft Lampengrossier al tien jaar een betrouwbare partner op het gebied van autoverlichting. Het leveren van kwalitatieve producten die zorgen voor een veilige rijervaring zit diep in het dna van beide partijen. Naast autolampen bieden wij ook Bosma producten voor in- en rond de auto. Kijk snel in onze webshop voor meer informatie omtrent ons Bosma aanbod en verdere informatie over de leverancier. Wees goed zichtbaar en ga veilig de weg op.

 

 

Contact opnemen

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van Lampengrossier, Wij helpen je graag verder!
Neem contact op

Informatie aanvragen

Krijg toegang tot de diensten en producten van Lampengrossier. Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen je graag verder!
Vraag informatie aan

Vertel een vriend(in) over ons

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van Lampengrossier, Wij helpen je graag verder!
Verstuur naar vriend(in)